Vereniging Oranjedag Heelsum 2022

Aan leden, belangstellenden, donateurs en sponsoren,

VOH gaat door!

Koningsdag 2022                                                                                                                                     Op dit moment staat alles in teken van het organiseren van Koningsdag 2022. Ondanks de zeer korte voorbereidingstijd hebben we een leuk programma in elkaar gezet waarbij de nadruk vooral ligt op elkaar ontmoeten en samen plezier hebben.  Woensdag 27 april zal om 10.00 het programma van start gaan en wel met hijsen van de vlag onder begeleiding van het Wilhelmus gespeeld door de Heelsums Harmonie. Hierna kunnen de kinderen spelletjes doen en geschminkt worden op het kinderplein en springen op het springkussen. Uiteraard is er de traditionele kleedjesmarkt en zal er ook voor de inwendige mens worden gezorgd met een hapje en drankje. Verder zijn er nog meer activiteiten zoals penalty schieten met de snelheidsmeter en daarmee kunnen prijzen gewonnen worden. Dit alles wordt o.a. mogelijk gemaakt door bijdrages van sponsoren en die willen we dan ook hartelijk bedanken daarvoor!

Hou onze socials ( Facebook en Instagram ) in de gaten voor meer actuele informatie rondom het programma van Koningsdag

Airborne herdenking 2022
Ook dit jaar zullen we de herdenking bij het Airbornemonument te Heelsum organiseren.  Op gepaste wijze zullen we stilstaan bij de herdenking aan de luchtlanding op de ons omliggende terreinen in de septembermaand in 1944. Later meer informatie hierover.

Status van de Oranjevereniging
Er zijn onlangs 2 nieuwe bestuursleden ( Hans de Kruijf en Jolanda Timmer ) bij de VOH gekomen die in samenwerking met een klein groepje vrijwilligers ( Ge Willemsen, Geurt Jan Heijnekamp, Hein Heijnekamp, Lianne Plessius, Maxim Hollink en Fabienne Streefkerk) de komende jaren de schouders eronder willen zetten zodat de VOH kan blijven voortbestaan.

We willen vertrekkend bestuurslid Gert ter Haar hartelijk bedanken voor het overdagen van informatie en het meedenken en -werken tijdens de organisatie van Koningsdag 2022.

Bestuursleden/ Vrijwilligers                                                                                                                Heb je interesse in een bestuursfunctie bij dit enthousiaste nieuwe team? Maak dit kenbaar aan het bestuur van de VOH. Maar ook zijn we op zoek naar helpende handen :  geef je op als vrijwilligerVoor de komende jaren hebben we nog veel plannen en ideeën.

Dus antwoord op de vraag: “Bestaat de Vereniging Oranjedag Heelsum nog wel?“
Jazeker, wij bestaan en zijn achter de schermen druk in de weer. 

Voor nu rest ons niets anders dan u te bedanken voor uw belangstelling en eventuele financiële bijdrage. Beide zullen wij in de toekomst hard nodig hebben.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Vereniging Oranjedag Heelsum
 

Vrijwilligers

Help mee op deze feestelijke dag en geef je op als vrijwilliger!

Sponsoren

Jaarlijks maken diverse bedrijven Koningsdag aan de Bart Crumstraat mogelijk. Wilt u met uw bedrijf sponsoren, vraag dan naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.