Oranjedag gaat gewoon door in 2018

Geen festiviteiten meer op Koningsdag in Heelsum. . . Nee, dat mocht niet gebeuren. Daarom hebben wij: Jasmijn, Gert, Hein, Maxim en Jacqueline in december 2017 op de valreep het stokje van het oude bestuur overgenomen. Wij bedanken hen hartelijk voor het enthousiasme en de toewijding, waarmee zij de afgelopen 5 jaar steeds weer een fantastische Koningsdag hebben georganiseerd.

In de korte tijd die wij daarvoor hadden, hebben wij onze uiterste best gedaan om voor u op Koningsdag 2018 een super gezellig en bruisend programma samen te stellen bestaande uit oude en nieuwe activiteiten. De rommelmarkt, kinderspelletjes, springkussen, de Koninklijke koets, geweldige demo’s, een horecatent met terras en de visboer ontbreken ook dit jaar niet. Wel zijn de versierde fietsenoptocht en de fietspuzzeltocht komen te vervallen. Daarvoor in de plaats hebben wij de spandoekenwedstrijd voor de 6 basisscholen in Renkum en de fietsvossenjacht. Om 17.00 sluiten wij Koningsdag 2018 gezellig met u af met een verzorgde barbecue en live muziek. Meer informatie over al onze activiteiten kunt u in het programmaboekje lezen of hier op de Website.

Kom op Oranjedag Heelsum samen met ons genieten van alle fantastische activiteiten!

Bestuur Vereniging Oranjedag Heelsum

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.